Τρόποι Πληρωμής

α) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ- Kατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας θα πρέπει να καταβάλλεται το αντίστοιχο ποσό. Αυτός ο τρόπος ισχύει μόνο για αποστολές εσωτερικού.


 


β) ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ- Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν τραπεζικών εξόδων τα οποία σας βαρύνουν εξολοκλήρου) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται παρακάτω, ή και στη φόρμα παραγγελίας, και στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις επεξεργαστεί η παραγγελία σας, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας. Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης μέσω e-mail στο info@agro-market.gr. Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα.


Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα. Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.


Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων) θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να μας δώσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε την κατάθεσή σας, είναι:ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHAΒΑΝΚ

GR5601409000900002002024063

Δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού : ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ Γ ΧΑΛΗΤ ΟΓΛΟΥ Ο ΟΕ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΩΣ

GR2901714110006411163429405

Δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού : ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ Γ ΧΑΛΗΤ ΟΓΛΟΥ Ο ΟΕ

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR6101104350000043501450688

Δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού : ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ Γ ΧΑΛΗΤ ΟΓΛΟΥ Ο ΟΕγ) ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ & PAYPAL - Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη GeoTrust, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.   

Στην περίπτωση πληρωμής μέσω Paypal η επιβεβαίωση της πληρωμής σας μέσω paypal μπορεί να διαρκέσει 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες και ματά θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας.